Naturterapi

Naturterapi


Restitution er vigtig, når vi taler om stress, belastning og uro.

I naturen er den ro, der skal til, for at vi kan restituere. Det er der forsket meget i. Derfor opholder vi os noget af tiden i naturen i løbet af behandlingen.

Vi øver os i at VÆRE i stedet for at GØRE.


Vi vandrer stille og roligt, så der er tid til at bruge sanserne.
At bruge sanserne skaber nemlig også restitution. Fordi det får os ud af hovedet og ned i kroppen.


Vi sidder stille op ad et træ eller ligger i skovbunden eller ved vandet og lytter til lydene – lyden af vinden, vandet, fuglene eller andre dyr – og mærker roen fra jorden.

Vi arbejder med de materialer, der er tilgængelige i naturen og bruger dem til at understøtte samtalen.


Virksomheder – naturevents


Jeg tilbyder også naturevents for grupper fra virksomheder, foreninger eller privatpersoner.


Naturevents består typisk af 2-3 timer, hvor jeg introducerer til naturen og hvad vi som mennesker kan nyde godt af ved at være i naturen. Jeg lægger forskellige aktiviteter ind efter aftale med arrangøren – f.eks. stillevandring, naturbad, sanseoplevelser, kreativ naturkunst, samarbejdsøvelser med naturens materialer.


En anden måde at være sammen på og en dejlig pause for krop og hjerne. Jeg kan også anbefale et naturevent, hvis I er på konference, undervisning, seminar i flere dage og har brug for opladning.Tid til ro og restitution i naturen


Vi kan gå til gymnastik, fransk osv. men nu kan du også gå til “Ro og restitution i naturen”.


Du kommer helt ned i gear og kommer ud af hovedet og ned i kroppen. Du kan bruge forløbet til at forebygge stress, restituere og finde ro.


Forløbet består af 14 gange af 2 timer. Du forpligter dig ikke til hele forløbet, men kan deltage de gange, det passer ind i dit liv. Du skal bare tilmelde dig dagen før inden kl. 16.00.


Forløbet består af guidede naturoplevelser, baseret på at være en del af naturen og mærke jorden, luften, vandet og ilden, som er de 4 elementer i naturen. Vi skal arbejde med sanserne og bruge vandringen i stilhed, naturbad og væren i naturen til at grounde og finde ro.


Pris kr. 100,00 pr. gang, der indbetales på Mobilepay 22 26 47 44 samtidig med tilmelding dagen før.


Datoer offentliggøres på FB-siden FILLIPSEN.